Testrit e-bikes

Onze winkel

Wij hebben in onze winkel enkele fietsen beschikbaar die als testfiets kunnen worden gebruikt!

Voor meer info, aarzel niet ons te contacteren of kom gerust eens langs voor een testrit. Dit kan ook buiten de openingsuren op afspraak.

Test center: Gazelle

Bij Gazelle hebben ze een speciaal testcentrum voor elektrische fietsen in Rumst. Het is een geweldige plek waar je de kans krijgt om verschillende modellen uit te proberen voordat je een beslissing neemt. Via hun website kun je heel gemakkelijk een afspraak maken voor een testrit. De adviseurs van Gazelle staan voor je klaar om je te begeleiden bij het kiezen van de juiste elektrische fiets die perfect bij jouw behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, een e-bike voor lange tochten of iets daartussenin, ze zullen ervoor zorgen dat je de ideale fiets vindt die aansluit bij jouw wensen en rijstijl.

Boek een afspraak op de site van Gazelle

Test center: Norta

Als je de volledige reeks Norta-fietsen wilt testen onder deskundige begeleiding, nodigt Norta je graag uit om langs te komen bij het Norta-filiaal in Olen. Bekijk het overzicht om te zien op welke dagen je in 2024 zonder afspraak welkom bent in het testcenter in Olen. Telkens van 9u tot 13u.

Bekijk de kalender op de site van Norta