Dringende herstellingen blijven mogelijk

Geachte klanten,

Vrijdagavond 21 maart is er eindelijk duidelijkheid gekomen in verband met het wel of niet mogen herstellen van fietsen. Tot die datum was het ons verboden om fietsherstellingen uit te voeren en moesten we zowel onze winkel als de werkplaats volledig sluiten.
We hebben ons bij Fietsen Verbist M steeds aan deze voorwaarden gehouden.

Zoals in het onderstaande persbericht te lezen is, is er nu eindelijk duidelijkheid. Wij mogen vanaf nu dringende fietsherstellingen uitvoeren voor mensen die hun fiets nodig hebben voor essentiƫle verplaatsingen.
Enkel dringende fietsherstellingen zijn mogelijk. Fietsen herstellen voor toeristische of ontspanningsdoeleinden zijn tot nader order nog steeds verboden.

Bij Fietsen Verbist M zijn we erg begaan met de huidige corona situatie waarin we ons met z’n allen bevinden. Wij gaan de huidige richtlijnen voor fietsherstellingen dan ook strikt opfolveng. In functie van uw en onze eigen gezondheid gaan wij daarbij uiteraard alle noodzakelijke veiligheidsrichtlijnen toepassen.

Voor alle duidelijkheid sommen we even op hoe wij tewerk zullen gaan:

  • Herstellingen zullen enkel aanvaard worden na telefonisch overleg of via mail!
  • Fysiek contact zal zo veel mogelijk vermeden worden. We passen de social distance maatregelen strikt toe. Wij laten klanten niet toe in onze werkplaats. Klanten moeten buiten wachten of bij voorkeur de fiets op een later tijdstip ophalen.
  • Fietsen die hersteld zijn, zullen steeds ontsmet worden op de meest cruciale plaatsen zoals handvaten en zadel.
  • Wij aanvaarden enkel elektronische betalingen en zullen ons Bancontact toestel na elk gebruik ontsmetten.

Wij rekenen op begrip en zullen zoals steeds ons uiterste best doen om u verder te helpen onder de huidige toegestane voorwaarden.

Verzorg elkaar!